Px написал:
А такой хороший и красивый под каким ником сейчас в контре бегает?
Jack|Ass - оперативний нік швидкого реагування, за відсутності у грі товаришів з [B86*SQD].
Px написал:
И что он позавчера в консольку писал?
Я не пам'таю, що було сьогодні вранці в черговій серїї Cімпсонів, не те що я там писав позавчора, тим паче в консольці... я взагалі в ній нічого не пишу, окрім amx_list... Та попри це, я переконаний, що нічого забороненого не писав... може це не так, прошу нагадати.
OnepYnaJIHaMo4eHHbIu написал:
обещаю исправиться..........(а должен был?)
Та все нормально, просто не знущайся з людей, коли вони приходять насправді з наболілим...
OnepYnaJIHaMo4eHHbIu написал:
ЗЫЫЫЫ "сумнозвісне зверхнє ставлення" это в чем выражается?
Ну от хоча б цей випадок, коли ти навіть не спробував перейнятись проблемою, яка постала на підвладному тобі сервері, а почав відразу глузувати з хлоп'яти, який ненароком вимовив те злощасне 5.1... Та й на днях був ще один прикрий, як на мій погляд, прецедент, але то певно моя була провина, хоча я насправді не бачив бомби. Обіцяю тобі, що наступного разу вимушений буду попросити дівчину, щоб кинула по тобі прокладками, як у рекламі, якщо ти не можеш чекати більше 2-х секунд.
No tears to cry, no feelings left
This species has amused itself to death
Roger Waters (Amused to Death)
Отсутствует
FoxMulder написал:
я взагалі в ній нічого не пишу, окрім amx_list
Дадада
FoxMulder написал:
Та попри це, я переконаний, що нічого забороненого не писав... може це не так, прошу нагадати.
За окрему плату
Отсутствует
Знаем мы таких звездунов. В прыжке через голову с АВП мочит и гаварит у мну акустида 7.1 Ржу нимагу
Пы Цы А варнинг это бот?
Отсутствует
Prewed Medwed написал:
А варнинг это бот?
Нет. К сожалению, живой гомосапиенс.
Отсутствует
Cutter Slade написал:
гомосапиенс.
На счет сапиенс - вроде погарячились....
Отсутствует
Dr.Salvator
тип того
Отсутствует
Cutter Slade написал:
Prewed Medwed написал:
А варнинг это бот?
Нет. К сожалению, живой гомосапиенс.
гомункул на отпарке.
Отсутствует