Hi I am Geni from Denmark i have 27 year, in a game some time i use nikname Alf , Kosovo Police Service and Dr.Clean but to day i have some trubles with this person AWP GAMING -Sffolo 4 , reason why becous one another start saying bad words to me and i just returned and he start kicking out saying i will ban you ect ect , i will like to know the reason how to get kicked when some one else start saying bad words too and me to stay , a wile one of that player start saying bad words to me he start smiling when i returned him he kicked me .. its not big problem this one but i will like just to not kick me every time i enter in server to play , sorry i used there bad words but i could not handle to hear him saying me every thing for nothing even i dont know him .
Best Regards
Отсутствует
Sfolo4 - админ?
куда катится этот серв...
Отсутствует
Cutter Slade написал:
Sfolo4 - админ?
куда катится этот серв...
Даже если бы Сволоч был админ, хотя это не так, не понимаю почему такая реакция
Отсутствует
Alf написал:
Hi I am Geni from Denmark i have 27 year, in a game some time i use nikname Alf , Kosovo Police Service and Dr.Clean but to day i have some trubles with this person AWP GAMING -Sffolo 4 , reason why becous one another start saying bad words to me and i just returned and he start kicking out saying i will ban you ect ect , i will like to know the reason how to get kicked when some one else start saying bad words too and me to stay , a wile one of that player start saying bad words to me he start smiling when i returned him he kicked me .. its not big problem this one but i will like just to not kick me every time i enter in server to play , sorry i used there bad words but i could not handle to hear him saying me every thing for nothing even i dont know him .
Best Regards
Dont say bad words and everything will be ok.
Отсутствует
1st. I'm not admin soo can't kick. You was "kicked" twice or more for lags "rediredted to high ping bastard ...."
2nd.
21-05-2010 - 23:10 CH | Ex1 93.178.153.74 [-=BONN&Co=-] | SN!CK Foul Language 120 мин.
21-05-2010 - 13:49 Alf 93.178.147.27 BeeR | [PRIDE]-Px Foul Language 20160 мин.
21-05-2010 - 23:18 CH | Ex1 93.178.155.35 [-=BONN&Co=-] | SN!CK Other 20160 мин.
3rd. You use foul language every time when somebody kill you. And when you are banned you change ip and you restart, soo i ask to ban all your ip's it's not first time
4th. Каттер, а чем я хуже других?
5th. Тут есть админы и по хуже
ПС. пальцем тыкать не буду
Отсутствует
Alf написал:
Hi I am Geni from Denmark
sFFolo4 написал:
ПС. пальцем тыкать не буду
how do u want him to understand
Отредактированно Harmony (22.05.2010 19:06:08)
Отсутствует
Harmony написал:
Alf написал:
sFFolo4 написал:
ПС. пальцем тыкать не будуhow do u want him to understand
I think u from Holland and understand us. So i think he aslo can. I live in Denmark now. They speak English no bad.
Отсутствует
sFFolo4 написал:
Каттер, а чем я хуже других
тоже словечки хорошие говоришь, да и не всегда адекватный
sFFolo4 написал:
Тут есть админы и по хуже
Отсутствует
о_О когда это я что-то не то ляпнул? Я уже больше года без матов. Про остальное молчу, но не кто не перфект .
и 1 фиг я это просто так сказал не надо предератся товарисчь
Отсутствует
ну значит с памятью у леня проблемы... может напомнишь скрином или демкой ? Я кроме бот/нуб нечего не говорю "оскорбительного"
Отсутствует
sFFolo4 написал:
It wasn't for him so
Polite?
Cleric написал:
Harmony написал:
Alf написал:
sFFolo4 написал:
ПС. пальцем тыкать не будуhow do u want him to understand
I think u from Holland
u smoke crack? I from holland? NEVER!
Отсутствует
Alf написал:
I am Geni from Denmark
Please send my best regards to Sunde and Co. and Arcadion. And to Ravens too, hope all danish CT scene will return to it's top form.
La Vita e bella!
Отсутствует
Отсутствует
Alf is good player ( even have my suspects for cheats ) but his lang. is definitely bad . He use bad words every time he get killed , and blaming others in his death . So ban is reasonly , and i hope it will help him to accept the rules of this server .
Отсутствует
Slip написал:
sFFolo4 написал:
Каттер, а чем я хуже других
тоже словечки хорошие говоришь, да и не всегда адекватный
sFFolo4 написал:
Тут есть админы и по хуже
На счет адекватности. Админы тоже очень часто неадыкватные и шашкой машут без причины
Отсутствует
sFFolo4 написал:
может напомнишь скрином или демкой
ты хочешь сказать, что я опять *низашо* тут балакаю? с памятью у меня все хорошо.
Cleric написал:
На счет адекватности. Админы тоже очень часто неадыкватные и шашкой машут без причины
по просьбе Сфолоты, скрин/демка в студию
Harmony написал:
u ninja or what?
baning ninja, yes
Отсутствует
Ой слип, что за детский сад, харош вокруг унитаза крутится скрины скинь или забей и всё. Епрст лиж-бы написать чего-нибудь.
Пс: (в ответ за клерика) мне что делать не*? Каждый раз плакатса, когда админ себя не хорошо видёт. Я не говорю что это часто, но бывает .
ПС: тему можно закрывать
Отсутствует
Slip написал:
sFFolo4 написал:
может напомнишь скрином или демкой
ты хочешь сказать, что я опять *низашо* тут балакаю? с памятью у меня все хорошо.
Cleric написал:
по просьбе Сфолоты, скрин/демка в студию
Harmony написал:
u ninja or what?
baning ninja, yes
А смысл? Воевать с админ составом заранее провально. Мне хватало мозгов не вступать с ними в словесную перепалку и пока что 3 года без бана))
Отсутствует
Но могу навести пример. Без демок, а так для примера. Зашел на карту , которая мне не очень нравится и выразил свое мнение по этому поводу фразой shitmap. За что и был кикнут. Хотя по правилам я не нарушил ни единого пункта устава. Во-первых я не оскорблял игроков, во-вторых это не мат. Вопрос. За что кик? Это не претензия, а просто интересуюсь
Отсутствует
Cleric написал:
Во-первых я не оскорблял игроков, во-вторых это не мат.
Ужс
А покажешь, где в правилах указано слово "мат"?
Отсутствует