Хватит ему наводящие вопросы задавать Так не интересно
Отсутствует
Px
i can assure u that he didn't meant it the way ur thinking i know this player long time ago and he had non of this selfish racial thoughts.. its true, maybe this case can be seen from many different view but am sure he didn't think of it this way in game
Отсутствует
vaity96 написал:
I swear him xD
Oh my, but how this could happen, you didn't mean anything bad, did you?
So, the point is - it doesn't matter what you think about what you said, only what person you offended thinks matters. Unbanned this time, but not next
Отсутствует
Px написал:
vaity96 написал:
I swear him xD
Oh my, but how this could happen, you didn't mean anything bad, did you?
So, the point is - it doesn't matter what you think about what you said, only what person you offended thinks matters. Unbanned this time, but not next
fair enough, thx
Отсутствует
Px написал:
only what person you offended thinks matters.
So i can report Dehumanizer everytime he calls me or someone i know "bot" ? :c) For me its worse than "noob" or "lame"
Вообще в корне неправильная позиция , если так считать - то любое прилагательное в адрес собеседника можно расценивать как оскорбление . Или я вообще обижаюсь когда мне говорят что делать , не имея на то прав . Или некоторые товарищи называют меня kotoba , что для меня звучит почти как skotobaza , их мне тоже за оскорбления репортить ?
Отсутствует
[RC] KOTbKA написал:
So i can report Dehumanizer everytime he calls me or someone i know "bot" ? :c) For me its worse than "noob" or "lame" ?
what did Dehumanizer do to u so that every time u post something u start bugging his butt ? i just can't believe this
Отсутствует
[RC] KOTbKA написал:
если так считать - то любое прилагательное в адрес собеседника можно расценивать как оскорбление
А для тебя новость, что при желании можно оскорбить любым прилагательным?
Отсутствует
Px написал:
А для тебя новость, что при желании можно оскорбить любым прилагательным?
Тогда , пожалуй , стоит сделать пометку в правилах , что жалобу имеет право подавать только оскорблённая личность . Ну или любой другой только в случае , если там реально матюки .
Отредактированно [RC] KOTbKA (25.07.2013 17:24:25)
Отсутствует
[RC] KOTbKA написал:
что жалобу имеет право подавать только оскорблённая личность
Не надо придумывать всякие глупости для вписывания в правила
Отсутствует
[RC] KOTbKA написал:
So i can report Dehumanizer everytime he calls me or someone i know "bot"
sure!
especially it's actual for Dehu - he really needs few bans to keep calm!
Отредактированно Dr.Salvator (25.07.2013 20:11:21)
Отсутствует