Отсутствует
Cx написал:
I would like to english topic..
Well, it's possible to speak english in every topic and you'll get an appropriate answer in english too.
You can even get an answer in french and german
La Vita e bella!
Отсутствует
FoboS написал:
You can even get an answer in french and german
Rules написал:
4. The server's administration reserves the right to consider only questions or claims wrote in Ukrainian, Russian or English
Отсутствует
IRON написал:
шонеясно?
спрашивать - только на тех языках , что в правилах указаны.
а ответить тут смогут даже на французском с немецким.
в особо запущенных случаях - даже на китайском с японским.
Отсутствует
а мне не нравится, что делают отдельную ветку аля иносранец и так заспамил этот парень ветку "Я нашел читера" так еще и тут..
Отсутствует
Cutter Slade написал:
шонеясно?
спрашивать - только на тех языках , что в правилах указаны.
а ответить тут смогут даже на французском с немецким.
в особо запущенных случаях - даже на китайском с японским.
И в особо запущеных случаях ты всем будешь отвечать на китайском или японском? Силен, однако...
Отсутствует
FoboS написал:
nicht verstandest?
pas as compris?
彼は理解しなかったか。
Отсутствует
Классс... Так это можно тут планировать теракты на китайском или японском
Отсутствует
IRON написал:
Так это можно тут планировать теракты на китайском или японском
ない
Отсутствует
Cutter Slade написал:
ない
您確定嗎?
Отсутствует
IRON написал:
您確定嗎?
почерк у тя кривоват немного...
зы вот видишь, даже ты можешь. ты тоже силен, однако...
Отсутствует
Cx написал:
Hey ben Alan senin evlen karşılık ver vurul ben olacak var o açıldığından mutlu yeni konu hangi o olduğu foruma iyi yarar getiremez Ve hizmetçi ama make olur ben insanların bu konuyu kullanmayacağına şaşır zaten var open bu nedenle yöneticiler ondan ayrılacak veya konuyu kapatacak Hangi olur onda yanıtlayama o kullanıcı sürdür bu konu hakkındaki gülünç bildirileri yaz ve ignore ne onlar yazdı ve sen birşey' yazırsa Ham onlar hakkında sen yasaklanmış ol ayrıca olur olurum i yaptı.
Senin içtenlikle arkadaş Alan - Lt. Alan [UK]
Отсутствует
FoboS написал:
Holy HellShit!
Отсутствует
Polkovnik написал:
Cx написал:
Hey ben Alan senin evlen karşılık ver vurul ben olacak var o açıldığından mutlu yeni konu hangi o olduğu foruma iyi yarar getiremez Ve hizmetçi ama make olur ben insanların bu konuyu kullanmayacağına şaşır zaten var open bu nedenle yöneticiler ondan ayrılacak veya konuyu kapatacak Hangi olur onda yanıtlayama o kullanıcı sürdür bu konu hakkındaki gülünç bildirileri yaz ve ignore ne onlar yazdı ve sen birşey' yazırsa Ham onlar hakkında sen yasaklanmış ol ayrıca olur olurum i yaptı.
Senin içtenlikle arkadaş Alan - Lt. Alan [UK]
Bad turkish ALan..
Senin içtenlikle arkadaş Alan <- -> Best Friend Of you Cx.. Nice transLate..
Отсутствует
FoboS написал:
nicht verstandest?
pas as compris?
двічи omg
Отсутствует
I know Dude, That's all I know and all I can say and all I remember those words what I Just have wrote it, I have studied Turkmen (it's familiar with turkish language) but besides I studied turkish too, that's was about 5 years ago I left it my education In West Asia (Afghanistan - Musharaff country between Uzbekistan and Turkmenistan the place where I born) , now those it's an horrible history our successful that we moved to England that happened long years ago that we moved to, so now this years I forgot about everything but I attended high school and I always get high grades (place where I born). The language's what I've got now and I study is: Turkmen, Russian, French and English, well obviously I studying French more than 3 years, so it's worst to start and learn it, it's an difficult to understand, to listen and so on.
Well see you in a game we'll talk about it, okay?
Отсутствует