На "безлимите" дают уже мегабит
Но пока только на словах
Отсутствует
Хоть три мегабита...
В моем районе это быстро превратится в 3 килобита..
Потому что я баклажан и у меня проблемы с программным обеспечением
Отсутствует
s0rr0w написал:
баклажан
баклажан - это судьба. ну или как-то так....
Отсутствует
Шановний абоненте!
Повідомляємо Вас про те, що отримана скарга на невідповідність інтенсивності Вашого користування профілем споживання «Безліміт» параметрам домашнього користувача через надвисокий обсяг завантаження каналу послуги Інтернет. Ця проблема створює конфліктну ситуацію в нашій мережі й позначається на якості надаваних послуг Вам й іншим абонентам компанії.
Найчастіше причиною виникнення такої ситуації є використання файлообмінних сервісів «p2p» (Bittorrent, eDonkey, eMule та інші), що використовує значний ресурс мережі, і у піковий час може негативно впливати на швидкість доступу у інших абонентів. Якщо Ви використовуєте ці сервіси, рекомендуємо Вам утримуватися від завантаження значних обсягів інформації у вечірній час, коли кількість абонентів у мережі найбільша, і не тримати ці програми увімкненими постійно.
Щоб уникнути обмеження швидкості прийому та передачі інформації, просимо Вас оперативно за фактом отримання цього повідомлення:
1. Вжити заходів з припинення цих дій.
2. Повідомити підприємство про вжиті заходи факсом 207-35-83 або електронною поштою abonents@voliacable.com.
У разі відсутності повідомлення про вжиті заходи протягом години після отримання Вами повідомлення, швидкість прийому та передачі інформації може бути зменшена. У разі надходження повторної скарги ці заходи можуть бути вжиті без попередження.
Нагадуємо, що відповідно до Регламенту акції «Безліміт до дня народження ВОЛІ», Ваші дії можуть бути розцінені як порушення Правил користування профілями споживання без тарифікації трафіку, визначеними у п.5.2.Підприємство має право обмежити швидкість прийому та передачі інформації на підставі п. 5.3. цього Регламенту.
З повагою,
Абонентський відділ
Отсутствует
Px написал:
тю. ты еще сомневался в безлимитности белимита ко дню рождения воли?
FoboS написал:
Факс отправил?
угу. с текстом "задрали, отключаюсь я от вас."
Отсутствует
FoboS написал:
Факс отправил?
Это не моё, ответ лень было копировать
Cutter Slade написал:
тю. ты еще сомневался в безлимитности белимита ко дню рождения воли?
Я? Сомневался? Да ни в жизнь
Отсутствует
дайте два!!!
А я на Новый год заявку подал в Укртелеком на акцию "Телефон + Интернет", там подключение вне очереди.. Вот, ждем-с...
Отсутствует
А адрес немецкий указал?
Отсутствует
Ага, вот и копают, бедные...
А серьезно - в доме нет лишней пары, а у них в этом году нет денег на расширение телефонной сети
Отсутствует
Вот такое вот иногда случается
Жизнь сама по себе бессмысленна. И только мы наполняем ее смыслом.
Только дайте мне возможность ворочать миллионами, и я упру миллиард/
Отсутствует
Какой в биса интернет! Вот вид из окна...
Отсутствует
вам-то хорошо... (с)
Отсутствует
да ладно, зарядка - это хорошо...
но вот стирка - это уже спорт, а спорт - это инвалидизация молодежи.
Отсутствует
FoboS написал:
так зато воду не отключат!
Смотря сколько тротила взять...
Отсутствует
Вот все вы, Мистер Пикс, опошлить норовите
Отсутствует
Пошлый тротил?
Доктор, а по-моему вы маньяк©
Отсутствует
Px написал:
Доктор, а по-моему вы маньяк©
Дык, "мистер Пикс", гляньте на его аватар. Взрыв в Федеральном здании в Оклахоме и конверты с сибиркой явно его рук дело! И все это время он маскируется под добропорядочного научного сотрудника немецкой лаборатории.
La Vita e bella!
Отсутствует
ну все.. он слишком много знал..
Отсутствует
это шкура йожеков.. мехом внутрь
Отсутствует